Tulp

Online Marketing

mogelijkheden

Online marketing een must have

Een betrouwbare en consistente online aanwezigheid is één van de belangrijkste marketing instrumenten van de ondernemer geworden. Ongeacht of je freelancer bent of een middelgroot bedrijf runt; het ontwerpen, bouwen, maar ook het beheren en vindbaar maken van een website is tijdrovend, en maatwerk.

Een belangrijke investering

Ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat regelmatig onderhoud of aanpassing van een website net zo noodzakelijk is als het inruilen van uw mobiele telefoon.


Helaas, vormt de website vaak  de sluitpost van de begroting, of wil men er zo min mogelijk geld aan uitgeven. En dat is jammer;  want wanneer u op zoek bent naar iets, wat doet u dan? Juist, u pakt uw telefoon, gaat naar Google en zoekt met een paar termen een antwoord op uw vraag. Vervolgens gaat u af op datgene wat betrouwbaar overkomt en u visueel het meeste aanspreekt. En wanneer dit er onaantrekkelijk of gedateerd uitziet, dan surft u snel naar een andere website.

Wat ik doe

Mijn benadering is een mix tussen; praktische up to date online marketing benadering, creatief meedenken en het toepassen van eenvoudige technieken op zoek naar de beste oplossing voor u!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies...

aanpak

Zo ga ik te werk:

 • Intake gesprek
  Elk traject begint met een vrijblijvend gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik u altijd een intake formulier op, zodat ik al een indruk krijg van uw voorkeuren. Vervolgens luister ik naar uw doelstellingen en wensen. Afhankelijk van deze informatie en het beschikbare budget, werk ik al of niet een  voorstel uit.
 • Briefing en voorstel
  Na ons gesprek ontvangt u van mij  een opsomming van uw wensen en een offerte voor een traject. U beslist dan of u verder wilt of niet.
 • Functioneel ontwerp
  Wanneer we besluiten samen te werken, dan presenteer ik u 2 alternatieven voor een website.
 • Akkoord en implementatie
  Zodra u uw keuze heeft gemaakt, begint het echte werk en wordt de website uitgevoerd en opgeleverd.
 • Onderhoud & training
  Gebruikers trainingen, het afsluiten van een service contract of het bijhouden van de content van uw website behoren uiteraard tot de mogelijkheden
 • Grafisch ontwerp
  Uit ervaring weer ik dat het één vaak tot het ander leidt. U kunt bij mij ook terecht voor een complete huisstijl incl. website ontwerp, dit is vaak betaalbaarder dan u denkt.
 • Plan hier uw intake

recente websites

Een paar  recente websites...

 

website voor Mangelique

 

 

ScreenshotTomdepater

 

 

Stuwkrachtscreenshot310x203